Nienawidzę tego...
Przetłumaczono z angielskiego
by:@Mr.Pumpkin.
Czy ktoś jeszcze nienawidzi nowej funkcji czatu, w której jeśli już z kimś rozmawiasz, to na zawsze, i pokazuje tylko czat, który prowadziłeś z inną personą, mimo że próbujesz rozmawiać z inną? Czy to tylko ja, czy to błąd?
Utworzono 10 sty
Zaktualizowano 10 sty
Opublikowano 10 sty
- Bez ograniczeń